Vogelmarkt in Grootebroek op 16 februari 2020

Grote Vogelmarkten in Grootebroek

Op de zondagen 16 februari, 15 maart, 19 april en 20 september organiseren de Streker VogelVrienden weer vogelmarkten in Grootebroek.
Deze vogelmarkten worden gehouden in het clubgebouw “Eerste Streker Luchtpost”(duivenlokaal) naast zwembad “De Kloet” aan de wijzend 12, 1613 KP Grootebroek.
Openingstijden: 9.30 – 12.00 uur.

Deze vogelmarkt is in het bezit van het keurmerk van vogelmarkten. We leven dan ook de regels voor het houden van vogelmarkten na.
Dit houdt onder andere in dat er maximaal twee vogels tot en met de grote van een grasparkiet in een tt kooi mogen worden aangeboden. Voor grote parkieten geldt dit voor een kistkooi of stalen kooi. Lopers zijn als verkoopkooi niet toegestaan.

Er worden altijd weer verschillende soorten vogels te koop aangeboden, onder andere parkieten, kleur- postuur- en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels.
Ook zijn er een aantal handelaren aanwezig met voer en diverse vogelbenodigdheden.

Voor iedereen (dus ook niet-leden) is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om vogels en/of benodigdheden te verkopen. De tafelhuur bedraagt € 1,- per meter. Entree is € 0,50. Vooraf verplicht aanmelden voor tafelruimte, want op is op.
Er zal bij inbreng gecontroleerd worden op gezondheid van de vogels. Duiven, kwartels en hoenderachtigen worden niet toegelaten.

Voor informatie of het bestellen van meters:
0228-511939 (Erik) of 0229-264703 (Alfons)

Geef een reactie